Insusoft

Snel, flexibel, innovatief, veelzijdig en betrouwbaar

Ontdek alle functies

Insusoft

Gestaafd door meer dan 20 jaar ervaring

Insusoft is al meer dan 20 jaar dé referentie op vlak van beheersoftware voor de makelaar. Geen enkel pakket biedt meer functionaliteiten.

Deze upgrade bevat dan ook alle mogelijkheden die de ervaren Insusoft gebruiker nauw aan het hart liggen. Het beheer van uw contacten, polissen, schadegevallen, etc. blijft dus in goede handen.

Zeg niet ‘zomaar’ beheerpakket wanneer u ‘Insusoft’ zegt.

‘Ontzorgen’: in dat ene werkwoord zit de hele missie van Insusoft samengevat. Wij leveren innovatieve oplossingen voor uw digitaal comfort. Enkel een beheerpakket waar u op kan vertrouwen kan u zoveel gemoedsrust bieden.

Insusoft is dé referentie op het vlak van beheersoftware voor verzekeringen. Het programma is uitgekiend met een arsenaal aan functies die de dagelijkse taken van makelaars en maatschappijen ontzettend eenvoudiger maken. Efficiëntie en automatisatie staan voorop in dit softwarepakket dat gefundeerd is op meer dan 20 jaar ervaring. Hier volgt slechts een greep uit de mogelijkheden:

‘De motor’ van het beheerspakket werd geoptimaliseerd waardoor de prestaties op en top performant zijn. Dit, samen met de gebruiksvriendelijkheid, verzekert dat u als makelaar nog efficiënter te werk kan gaan.

Maar Insusoft werd ook ontwikkeld om mee te evolueren met de makelaar. Digitaal tekenen, automatische sms-bevestigingen, synchronisatie met de smartphone, … De totaaloplossing en verhoogde usability maakt dat u klaar bent voor de toekomst.